Äntligen ett arkivrum med kassaskåp

Som många av er säkert vet har vi några riktigt värdefulla dokument som vi inte kan förvara framme när arkivet är öppet på grund av att dess värde anses vara så pass högt att risken för stöld inte kan uteslutas. Därför har vi länge tittat på att bygga ut vårt arkiv och lägga till ett rum där vi kan ha ett större kassaskåp för dessa värdefulla dokument och värdehandlingar.

För att göra denna byggnation har vi tagit in ett väldigt seriöst och bra byggföretag som ska se till att allt blir fackmannamässigt utfört. Vi ska också se till att kassaskåpet placeras bra så att vi kan ha larm aktiverat i detta rum även när övriga arkivet är öppet.

Något som är väldigt viktigt att tänka på är att dörren måste vara tillräckligt bred så att vi får in ett kassaskåp där. Detta kräver en specialbeställning från våran sida och vi kommer även att beställa in en säkerhetsklassad dörr. Detta är något vi tittat på i samråd med byggföretaget och detta är verkligen något som gör att det känns som att vi har valt helt rätt firma för uppdraget.

De är verkligen lyhörda och lyssnar in våra önskemål. Känslan vi får är att de verkligen vill att byggnationen ska gå bra och att vi som kund ska få det utfört helt och hållet efter våra önskemål. Detta är förstås helt rätt inställning och som kunder känner vi oss glada över att samarbeta med ett så proffsigt företag.

Vi hoppas att byggnationen ska bli av under hösten och vara klart i god tid före jul så att vi hinner inviga vårt nya rum under det här året. Det är alltid svårt att säga ett exakt datum när arbetet är utfört men vi väntar och ser fram emot den dagen med stor tillförsikt. Det ska bli väldigt spännande att se resultatet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *