Nu snyggar vi till utanför arkivet

Äntligen har det blivit dags att snygga till kring våra ytor utanför arkivet. Detta är något vi velat ta tag i länge och nu har det blivit klart att vi ska göra det eftersom att vi har bokat in trädgårdsservice lagom till sommaren. Detta har vi gjort via ett företag som kommer att göra allt jobb åt oss. Vi kommer att få hjälp av https://ht-ab.se/ som verkar vara ett väldigt proffsigt och seriöst företag.

Vi hittade företaget tack vare att vi gick ut på nätet och in på Google där vi sökte efter bra företag som sysslar med trädgårdsservice. Efter att ha letat runt lite fastnade vi verkligen för detta företag då de har en tydlig och seriös hemsida med klar och tydlig information om vad de faktiskt sysslar med och detta är något som är väldigt skönt att veta.

Något som blir väldigt trevligt är att området kring entren kommer att snyggas till och detta är något vi har pratat om väldigt länge eftersom just entrén är det första man ser och därmed också något som verkligen bidrar till det första intrycket av vår verksamhet när det kommer besökare, till exempel. Ett gott första intryck är viktigt som alla vet och detta är något som vi verkligen har tagit fasta på när vi har bokat trädgårdsservice.

Något annat som är väldigt trevligt är att vi bestämt oss för att plantera träd utanför entrén. Detta är verkligen något som kommer att rama in vår annars ganska fyrkantiga och tråkiga byggnad som inte har ett särskilt iögonfallande utseende annars. Med vår nya stil kring entrén med fler träd och trevligare gröna ytor kan vi åtminstone kompensera något för den tråkiga lådarkitekturen som byggnaden där vi hyr våra lokaler är byggda efter.

I slutet av sommaren beräknas arbetet vara klart och det ser vi verkligen fram emot.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *